Bayramın Tadı Fibabanka Ramazan Kredisi Günde 10 TL’ye 10.000 TL Nakit Para

Fibabanka Ramazan Bayramı Kredisi, 2017 Ramazan Bayramı İhtiyaç kredisi, 10 Numara Bayram Kredisi – yeni bir kredi haberi ile karşınızdayım. Arkadaşlar geçen bir iki bankaya uğradım, inanır mısınız tıklım tıklım. Esnafı bir yandan, bireysel müşterisi öte yandan. Ben bile öncelikli müşteri olmama rağmen 1 saatten fazla bekledim. Anlayacağınız ramazan aynın 2. haftası içerisindeyiz. Ama hem esnaf, hem memur, hemde işçilerin çoğu kredi alma derdindeler. İşletmelerin çoğu zaten ramazan bayramında yıllık giderlerinin çoğunu karşılamaya çalışacak.

KREDİ İHTİYACI İÇİN FİBABANKA ALTERNATİFİNİ DEĞERLENDİRİN

Tüketiciler ise haziran ayını da fırsat bilerek, ailecek bir şeyler yapmak istiyor. Gencinden, yaşlısına hepimiz nakit para arayışı içerisindeyiz. Doğal olarak da bankalara ve kredilerine yöneliyoruz. Yalnız burada oldukça önemli olan bir durum söz konusu. Hangi bankadan kredi almalıyız? Bankalar artık teker teker ramazan bayramına özel kredi kampanyalarını yayınlamaya başladı. önceki Yazılarımızda ise İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisinden söz etmiştik. bu yazımızda ise güzel bir alternatifinizin olması adına Fibabanka Bayram Kredisinin özelliklerini anlatmaya çalışacağız.

FİBABANKA RAMAZAN BAYRAMINA ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ FIRSATI

Fibabanka, garanti bankasından sonra hemen bayram kredisini açıklayan banka oldu. Bu yönden de piyasaya ciddi adımlar atarak ilerlediği aşikar. Bu sıralar oldukça fazla göz önünde. Oldukça güzle ve kaliteli kampanyalar yaparak müşterileri çekmeye çalışıyor. Şimdilerde ise ramazan bayramını da fırsat bilerek kredi kampanyası hazırlamış. Adına da 10 Numara Bayram kredisi demiş. Ramazan kredisi kampanyasına Aylık gelirini sunabilen ve kara listede olmayanlar başvuru yaparak yararlanabilirler.

FAİZ ORANLARI İLE VADE SAYISI ARASINDAKİ BAĞLANTILAR

Kredi alındığında müşteriler, vade sayısını kendileri belirlerler. Ödeme imkanına göre de tercihlerini yaparlar. Bu kampanyaya göre de en kısa vade 3 aydır. En uzun vade ise 48 aydır. Ama vade sayısı faiz oranlarını da belirlemektedir. Örneğin eğer almak istediğiniz krediyi 3 aydan 36 aya kadar vade yaparak ödemek istediğinizde faiz oranı %1,43 olarak şekillenecektir. Ama vade sayısını 37 aydan 48 aya kadar seçerseniz de faiz oranınız %1,33 olacaktır. Uzun vadede faiz oranı biraz daha avantajlı gibi anlayacağınız.

KREDİ LİMİTİ TAHSİS ÜCRETİ VE HAYAT SİGORTASI

Ramazan kredi kampanyasına göre en düşük limit 1.000 TL dir. Ayrıca alabileceğiniz maksimum kredi tutarı ise 30.000 TL kadardır. Almak istediğiniz kredinin vadesi ne olursa olsun, tutarın binde beşi oranında tahsis ücreti ödemeniz gerekmektedir. Bununla birlikte cebinizden çıkacak ekstradan bir gider kalemi daha var. O da hayat sigortası. Hayat sigortası kredi limiti, taksit sayısı, sizin cinsiyetiniz ve yaşınıza göre hesaplanıyor. Bu açıdan da az sonra örnek hesaplamamız da ortalama bir tutar vereceğiz.

KREDİYE NASIL BAŞVURU YAPILIYOR?

Başvuru yapmak isteyenlerin SMS ile bu isteklerini gerçekleştirebileceklerini belirtmek istiyorum. Bunun için ise yapmanız gereken şey sadece kimlik numaranızı mesaj olarak yazmak ve 3422’ye bu SMS’nizi yollamak. Bu sayede ön başvurunuzu gerçekleştirmiş oluyorsunuz. Yalnız SMS ile başvuru yapanlar en fazla 20.000 TL kredi alabiliyorlar. Ayrıca banka şubelerinden de başvuru yapabiliyorsunuz. Müşteriler ise internet şubeden kolayca başvurularını gerçekleştirebilir ve onaylanan tutar kadar kredilerini bankaya gitmeden hesaplarına alabilirler.

GÜNDE 10 TL’YE 10.000 TL KREDİ HESAPLAMASI

10.000 TL Ramazan Kredisi almak istiyorsunuz. Vade sayısını sorduğumuzda ise 48 ayın uygun olacağınız belirtiyorsunuz. İstediğiniz vade sayısına göre, sizlere sunulan faiz oranı %1,33 olacaktır. Aylık taksit tutarınız 299,80 TL olacaktır. Bunun anlamı ise günde 10 TL ödeyerek 10.000 TL kredi alabilirsiniz demek oluyor. Sunulan ortalama hayat sigortası 375,50 TL dir. Ayrıca da tahsis ücreti ise 52,50 TL dir.